Cursus “Een leven lang FLOW 1” – leren om vanuit innerlijke vrijheid in het leven te staan.

Een leven lang FLOW 1

Meer geluk ervaren? Vanuit innerlijke vrijheid leven? Op zoek naar innerlijke rust? Gezond leven?… dan nodig ik je van harte uit om de cursus “Een leven lang FLOW 1” te volgen!

Tijdens deze training, gebaseerd op de filosofie van ‘s werelds grootste Vernieuwende Denkers, als Louise Hay, Wayne Dyer, Joseph Murphy, Neale Walsch, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en vele anderen, ervaar je hoe je je leven vanuit een ander perspectief kunt leven. Je ontdekt hoe kleine veranderingen in je gedachten- en levenspatroon grote invloed hebben.

Evert Heintz is auteur van zijn onlangs verschenen boek ‘Een leven lang FLOW’ en zijn boek wordt bij de training gebruikt als inspiratie en concreet gereedschap om de FLOW in je leven bewust te stimuleren.

Doel van de training

Contact maken met jouw innerlijke kracht om van daaruit bewust de flow in je leven te stimuleren. Het leren toepassen van De Piramide van Inzicht ® in het dagelijkse leven, waardoor je meer innerlijke vrijheid en vitaliteit gaat ervaren. Stap voor stap zodat het doel haalbaar is en het resultaat duurzaam. “Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf.”

In de training Een leven lang FLOW 1 leer je

~ de kracht van je gedachten en mindset functioneel te gebruiken
~ om dichter bij jezelf te komen en vanuit innerlijke vrijheid te handelen
~ om jezelf te ont-moeten
~ bewust ademhaling toe te passen voor meer vitaliteit
~ je emoties te verwelkomen
~ wat de invloed van voeding is op jouw levenskwaliteit
~ vitaliteitsoefeningen om je energieniveau te verhogen
~ om echt van jezelf te houden

Middelen

~ meditatieoefeningen
~ ademhalingsoefeningen
~ vitaliteitsoefeningen
~ voeding
~ affirmatie

Investering – om je leven te verrijken en je energieniveau te verhogen.

~ € 295,- inclusief het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ®, trainingsmap, geleide meditatie- en ademhalings CD ‘Insight Adventure’ en het boek ‘Een leven lang FLOW’ van auteur Evert Heintz.

Duur

~ 8 lessen, van 19.30 tot 22.00 uur, 1 keer per 2 weken


Wil je graag meer weten over de cursus? Geef je dan hier op voor de gratis Voorlichtingsavond in september 2017 in Villa Beeckzangh en maak kennis met Evert Heintz. De Voorlichtingsavond begint om 19.30 en duurt tot 22.00 uur. Tijdens deze avond kun je een goed beeld krijgen wat de training Een leven lang FLOW 1 inhoudt en tevens kennismaken met de trainer Evert Heintz.

De Piramide van Inzicht ®

Piramide van Inzicht

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Enjoy The Moment? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: evert@enjoythemoment.nl

Enjoy The Moment Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500