Evert Heintz – Laat je inspireren en leer vanuit innerlijke kracht met meer plezier en vitaler in het leven te staan door o.a. yoga, meditatie, ademhaling en voeding!

Evert Heintz is sinds 1993 bewust bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heeft hij ervaren hoeveel kracht we in ons eigen lichaam kunnen activeren door middel van yoga, meditatie, ademhaling, voeding en de kracht van onze gedachten en (oordeelvrije) aandacht.

Laat je inspireren en enthousiasmeren

Wil jij ook het innerlijke avontuur met jezelf aangaan, dan weet hij je te inspireren en enthousiasmeren om op een hoger plan uit te komen.

Jarenlange praktijkervaring zorgt voor succes

Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van bergklimmen, zeilen, (tour)skiën, mountainbiken en hardlopen. Vanuit deze ervaring heeft hij de Piramide van Inzicht ® ontwikkeld, doorleeft en kunnen toetsen in de praktijk.

Met de Piramide van Inzicht ® in beweging komen om met meer plezier en vitaler in het leven te staan.

Door zijn kennis van en ervaring met de Piramide van Inzicht ® weet hij mensen te enthousiasmeren om daadwerkelijk in beweging te komen. Het resultaat is dat mensen een geheel nieuwe manier leren om positiever, met meer plezier en vitaler in het leven te staan.

Vanuit passie en ervaring ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling.

Binnen het bedrijfsleven heeft Evert Heintz een gedegen werkervaring opgedaan, waardoor de link tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en/of avontuur vanuit passie en ervaring gelegd kan worden.

Evert

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Enjoy The Moment? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@enjoythemoment.nl

Enjoy The Moment Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500